Post by rehuntcuthacons on Mar 9, 2022 15:25:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Unholy Adventure: Mystery 2022 version ▞▞▞
Kui olete mängustiili selgeks saanud, on see veenev.
Hea mäng
Siiamaani on kõik korras. Õudne, aga hea süžee. Ei jõua ära oodata, et jätkata.
Ilus mäng ja tore lugu
Unholy Adventure: Mystery Abenteuer bbi
Ma mõistan nüüd, miks nad nii varakult arvustust küsivad... Esiteks ei ole pärast küsimist mängu selle osa kohta palju enamat (loe väga lühikest) ja teiseks vaatate üle, enne kui saate teada, kuidas see on lühike ja et iga osa pärast seda lühikest sissejuhatust maksab $. Kui need on nii lühikesed kui see, pole see seda väärt, sest loo esitamise ajaks on teil $$$ sügav. Kahju, kuna see pole halb mäng, vaid väga ülehinnatud. Ma maksaksin võib-olla 0,99 peatüki kohta, kuid mitte 3,00 $.
Vau parim mäng mängupoes!! 😍😍😍😍 see mäng on vaid sekundid selgete unistuste seikluseni. super mäng on palju mõistatusi, mida lahendada.
Siiani järgib see mäng teiste Lucid Dreami mängudega ja on täiesti hämmastav!!! Alates mängust, graafikast kuni süžeeni, selle hämmastava point and click stiilis seikluse loomisel ei säästetud ühtki detaili!!! Ei jõua ära oodata, et näha, mida teine osa sisaldab!! Juba eelregistreerunud ja põnevil!!
Siiani on mängust väga meeldiv. Huvitav kontseptsioon! Minu ainus probleem on see, et minu seadme menüüriba seguneb minu kogutud üksustega, nii et ma väljun mängust, kui proovin neid kasutada, samuti ei tööta tagasinool iga kord. Peale selle suurepärase ...
Kogu mäng on suurepärane, kuid mulle lihtsalt ei meeldi muusika
Jah!Ma ei jõua TÄISMÄNGU ära oodata! See teaser on mind haaranud. Kahju, et see lõppes. Nagu Lucid, tundub see uskumatu. Ootan huviga täisversiooni.
See on liiga lihtne. Just alaarenenud inimeste kerge versiooni jaoks. Igatahes aitäh.
Mulle meeldis see mäng absoluutselt, aasta kunstiteos on hämmastav, hääle lisamise funktsioon on suurepärane n ma loodan, et see jääb ka 2. osasse... kuigi lugu on üsna lühike ja sain selle valmis vähem kui 2 tunniga, mulle väga meeldis! !!
Värske point and click mängud, väga meelelahutuslikud. Minu jaoks peavad 1. osa kangelased olema rotid Tony ja Marcel. Väga kahju, et osa 2 ei ühildu minu seadmega.
Tõesti lõbus mäng kenade juhtnuppudega.
Armasta seda arendajat! Lühike sissejuhatus suurepärasele mängule!
Tundub tasuta, aga siis tuleb pärast esimest peatükki selle eest maksta. See saaks viis tärni, kui mitte salakaval tasulise sisu eest.
Mäng on nii lõbus, lihtsalt liiga lühike, ma nautisin seda teise osaga palju.
Mulle meeldisid selged unenäod ja arendajad saatsid mulle selle mängu kohta e-kirja. Ma laadisin selle eile alla ja mul oli probleeme laoseisuga. Saatsin täna hommikul meili ja samal õhtul kustutasin ja installisin uuesti ning kõik toimib suurepäraselt. Mäng on väga lõbus. Pole veel kaugele jõudnud, aga kiiresti. Mulle meeldib mängustiil. Aitäh arendajatele, et olete kursis inimestega, kes seal mänge mängivad, n andsite mulle sellest mängust teada ja kõik peaksid proovima ja vaatama, mida nad arvavad. See on lõbus!!!!!!
Kena välimusega mäng, kuid mulle meeldiks pigem point-and-click seiklusstiilis lugu, mille läbi töötada, kui see mõistatuspõhine lähenemine. Lisaks, kui mulle oleks eelnevalt öeldud, et see on teaser, oleksin võib-olla ostnud 2. osa lõpus, aga kuidas nad mängijat sellega üllatavad? Ei müüki.
See ja kõik teised nende loodud rakendused on suurepärased, nagu alati, mulle meeldib see ja see rakendus on midagi enamat kui mäng, see on südantsoojendav ja pilkupüüdev! Kindlasti soovitan
Mänginud vaid 10 minutit ja juba sügaval sellesse, lugu ja mängukäiku......FANTASTILINE MÄNG !!!!!!! SUPER töö meeskond!!!!!
Kas 2. osa on pikem?
mulle meeldib see lugu, ma armastan mängu ja kunsti mängimise ajal, mul läheb loo pärast haha, aga jah, see on hea alles s2-s.....TASULINE MÄNG😃
See mäng on hea, kuid liiga lühike ja mõistatused on liiga lihtsad.
Mäng on lõbus, jah, kuid jätkamiseks peate ostma erinevad osad. Saate tasuta mängida ainult 1. osa. Muidugi, ma saan aru, et neil on vaja sissetulekuallikat, kuid see rikub kogemuse, et investeerida mängu lihtsalt selleks, et mõista, et peate pidevalt osi juurde ostma.
Uue mängu graafika peaks paranema Ja ja ma arvan, et mängu tegelased peaksid rääkima ja seal peaksid olema subtiitrid.
Mulle meeldis see kuni "mängi 2. osa 2,99 dollari eest" smh. Võimalus kedagi mängu kaasata ja see juhtub. Ma ei viitsiks maksta, kuid olen näinud, et isegi maksmine on liiga lühike aeg.
Mulle meeldisid selged unenägude seiklusmängud ja otsustasin ka seda mängu proovida. Siiani on see suurepärane!
Slingshot Smash-Shooting Range Arcade kzz
Väga hea mäng väga ainulaadse kunstistiiliga. Soovitan soojalt seda mängu mängida
Soovin siiralt, et saaksin teie mängude eest maksta; see on ülimalt hea. Otsisin tasuta mängu, mida mängida, ja leidsin selle pärli. Ma laadisin selle alla, kuigi olen seda varem mänginud. 5 tärni. Suurepärased mõistatused just õige raskusastmega, lühikesed animatsioonid, ilma tõrgeteta ja vigadeta, laaditakse kiiresti. REKLAAMID EI OLE! Palun - rohkem tasuta mänge nagu see. Ma ei taha muud kui rohkem.
Lõbus mäng, mitte raske ega kerge. Võite saada ka mänguabi.
see ei tööta. Registri laadimine võtab nii kaua aega. Ootasin paar minutit, aga ikka ei käivitunud. Maksin mängu eest 3700won. Loodan, et teete midagi. Parandan ise.
Soovitan, kas on võimalik fondi suurust juhtida
Mulle väga meeldib see mäng! Ma pean end mängima sundima... see on nagu hea raamat, mida ei saa käest panna! Jätkake samas vaimus!
Vennas, kõik su mängud on sellised, sa mängid, jääd looga vahele, lõpetad mängu ja siis arva ära! "JÄRGMISE MÄNGU MÄNGIMISEKS MAKSA!" See ajab mind marru.
Üle minu ootuste! Jätkaks kindlasti mängimist, kui see poleks tasuline sisu. Kuigi ma ütleks, et see oleks ka oma hinda väärt!
Suurepärane mäng, aga niiiiiiii lühike!!! Palun tooge 2. osa välja ASAP T_T
Graafika on hämmastav ja mõistatused pakuvad väljakutseid. Vihje valik on suurepärane ja mul on hea meel, et seal pole palju reklaame! Ostan ka teised peatükid!
Siiani huvitav ja kompaktne. Vaatame, mis edasi saab.
Hea mäng, kuid teise peatüki avamiseks peate maksma 4 dollarit ja seejärel maksma VEEL 4 dollarit, et saada viimane peatükk. See on tõesti manipuleeriv viis oma mängu müümiseks. Tehke see 8 dollari suurune ettemakse, selle asemel, et sundida meid pärast investeerimist seda ostma. Tõeline nõme äripraktika.
Tore vaheldus. Lõbus puzzle mäng.
Kuna olen mänginud Lucid Dream Adventure't ja kuna olen point and click mängude fänn, otsustasin minna ja veel mõned alla laadida. Leidsin selle rakenduse ja armusin sellesse, et arendajad lõid uue mängu! Mängisin seda mängu ja see hakkas meeldima, see oli sujuv, kuid mõnikord segane mäng. Siis 20-15 minuti pärast oli see tehtud? See on kõik? Kuhu Beth kadus? Kellega Beth oli? Äkki peaksid arendajad KÕIK PEATÜKKID ühte mängu panema😧😟 Miks ma peaksin maksma?