(Android) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game kodi vairāk zelta
Feb 8, 2022 23:19:02 GMT -5
Post by alatelplanal on Feb 8, 2022 23:19:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk zelta ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Thông thường mspz
My Talking Hank Pro příležitostné hráče eog
Atjaunināšanas dzēstais progress. Pēc pēdējās atjaunināšanas es tiku nosūtīts atpakaļ uz sākumu.
Мастер кулинарии: кулинарная игра Fever Chef Казуальные usp
Mīli šo spēli. Labākais līdz šim. Man patīk, ka varu izvēlēties klientus un iegūt papildu dārgakmeņus un dzīvības, skatoties videoklipus, nevis gaidot stundas. Tomēr es tikko atjaunināju spēli, un viss mans progress ir pagājis. Katru reizi, kad es to atveru, viss sākas no sākuma. Kaut kas ar to nav kārtībā. Tāds kauns. Ceru, ka tas ir novērsts, un es atkal saņemšu savu progresu, dārgakmeņus un naudu. Paldies!!
Tā ir jauka spēle, tā ir labākā spēle, tā ir, lai paiet laiks.
Kas vainas spēlei?!😤 Pārstāja ielādēties uz 99%. Tas mani nelaidīs iekšā!! Salabot to! Tu aprauj cilvēkus!😤😡🤬
Nav slikti, nav labi
Tā ir tik lieliska spēle, ka man tā tik ļoti patīk, un man bija ļoti patīkami to spēlēt, tagad es joprojām spēlēju šo spēli.
Lieliska spēle, kas ir izaicinoša, taču ne tik grūta, ka vēlaties izstāties
Ikreiz, kad es sasniedzu noteiktu līmeni, man ir jāatinstalē un jāinstalē vēlreiz un jāsāk no jauna
Man patīk šī lietotne, taču ar klientiem nepietiek, izņemot to, ka šī spēle ir lieliska
Ļoti patika spēlēt šo spēli, bet kaut kādu iemeslu dēļ tā tiks ielādēta tikai līdz 99%, tāpēc tagad to nevar spēlēt vispār, nācās to atinstalēt, kauns
Man patika spēle, bet vairs netiek ielādēts. Uzlādē līdz 99% un apstājas. Novērsiet problēmu, un es piešķiršu 5 zvaigznes!
Patīk, tas ir ātrs temps un tur jūs kājās!
Spēle ir ļoti saistoša, tā mani tur uz kājām. I love love love it 😍
Jums ir vajadzīgas īsākas reklāmas, taču spēle ir lieliska
Es esmu tikai otrajā restorānā, bet līdz šim piekrītu, ka šī ir viena no labākajām gatavošanas spēlēm. Reklāmas tiek rādītas aptuveni katrā trešajā līmenī, taču tās var izslēgt pēc desmit sekundēm. Varat arī skatīties reklāmas par papildu dimantiem, un es esmu ieguvis dažus līmeņus, kuros varat dubultot monētas, skatoties reklāmu. Izaicinoši, bet ne tik grūti, ka kļūst nomākta. Vienīgais, kas man nepatīk, ir lietas, kas pastāvīgi parādās, ka jūs aizverat. Tomēr tas ir personisks mājdzīvnieku īgnums.
Мастер кулинарии: кулинарная игра Fever Chef Казуальные usp
Laba spēle
Tas ir diezgan grūti, bet man tas patīk
Patīk šī spēle, viegli lietojama, tomēr izaicinoša
Atjauninājums tikko izdzēsa visu Tokiju un pusi Romas, ko es jau pabeidzu! Es esmu gaidījis jaunu pasauli, bet es tās neatkārtoju! Slikti, jo tā bija lieliska ēdiena gatavošanas spēle.
Esmu iegādājies 80 dārgakmeņus 4 reizes un neko neesmu saņēmis??
Man patīk spēle, tā ir jautra
Zagļi!!! Kaunies! Tu paņēmi manu naudu un neiedevi man dārgakmeņus/pastiprinātājus. Es mēģināju noskatīties 📹, lai iegūtu bezmaksas dārgakmeņus, un pat tas bija Fluke. Man tā spēle patīk. Es arī vēlos saņemt atmaksu vai manas iegādātās preces.
Swetha
Man patīk spēlēt šo spēli. Tas palīdz novērst manu prātu no nepatikšanām un stresa.
Līmeņi kļūst neiespējami, neskatoties nebeidzamas reklāmas vai netērējot naudu
Instalēšana prasa daudz laika, taču tas ir pārsteidzoši
Ēdiens izskatās garšīgs. Pietiekami izaicinošs augstākajos līmeņos. Vienkārši nepatīk tās dīvainās “bezmaksas naudas” reklāmas un viltus pārskatītās lietotņu reklāmas, kas tiek rādītas tik bieži un šķiet krāpnieciskas.
šī spēle arī ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti grūti
Man patīk spēle, un es tikko sāku spēlēt virtuli, un tā kļūst ātrāka un daudz jautrāka
Pagaidām tas ir ļoti labi, bet jo vairāk jūs to darāt, līmeņi kļūst grūtāki
Spēle netiks ielādēta. iestrēdzis par 99%
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Thông thường mspz
mēs varam teikt, ka tā jauka, bet patīkami palielināt restorānu skaitu un ievietot vairāk ediamonda katram līmenim, labi, bet tā ļoti sabojāta slikta spēle šī iemesla dēļ es došu tikai 2 zvaigznes
tik tālu, labi