Post by alatelplanal on Feb 8, 2022 23:04:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מפתחות ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
שלום זוובה המשחק שלי כל הזמן קורוז רוצה שתעזור לי בבקשה כי קניתי ממך את ה-VIP אז אני חושב שתעזור לי תודה רבה מראש
משחק גרוע כל אחד יהיה גדול ממך, לא משנה מה אתה צריך לתרום כדי להיות טוב באמת, זה משחק "שלם כדי לנצח".
פעולה. Zooba Zoo Battle Royale Game v3.10.1 MOD APK הצג אויבים/אין תקליטור ... Guns of Boom Online PvP Action v27.0.232 MOD APK OBB תחמושת ללא הגבלה.
מישחק נוח וכיף
שווה
משחק טוב אבל. כשאני מתחיל את המשחק זה מראה לי שגיאת חיבור
אני אוהב את המשחק הזה, אבל זה ממש קשה להשיג חיה חדשה בבקשה תקן את זה בהקדם 🤍🖤🤎💜💙💚💛
אח שלי מת על המשחק הזה!!!!!!!!!!
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action rze
חשבונות ו קודים חינם - MrKingCoin
אני כותב שוב אבל הפעם מדובר בסיכויים לקבל דמויות חדשות. 4 אחוז ב-8 תווים מתוך 16+ תווים בסך הכל? בכנות, המשחק הזה זקוק לכמה שינויים גדולים. זה מוזר, מאוד רציתי סקיפי או ליזי וקיבלתי עוד דמויות חוץ מהם, וזה היה בסדר, עד שלמדתי שהסיכויים לקבל עוד פחתו לחלוטין מלפחות 50 אחוז עד ל-4 ב-8 תווים, cmon איש! אנא שנה את המשחק הזה לטובה!!!
מאמםםם
The Survival Hunter Games 2 Hành động cae
לא משהו
זה בראול סטארס
משחק כיף רצח יש עידכון מטורף
זה היה משחק 5 כוכבים. העדכון של היום מוריד אותו לכוכב אחד. עכשיו זה מאלץ אותך לצפות בפרסומת כמעט אחרי כל סיבוב שאתה משחק. לא תודה. בעבר, יכולת לצפות במודעות ולהרוויח מטבעות במשחק. עכשיו כשכפו עליך לצפות בהם, אני לא אשחק יותר.
מכניקת המשחק טובה, האנימציות עשויות בצורה יפה אבל השידוכים נוראיים לחלוטין. עד לנקודה זה מאכזב כי זה משחק טוב אבל אתה לא יכול ליהנות כשהוא כל הזמן מכניס אותך למשחק עם שחקנים מכפילים את הרמה שלך ואתה אין סיכוי.
יש לי בעיה אני לא יכול לשנות פריטים. שידוכים זה רע. מסיבה כלשהי, הכסף שלי הוא סנפיר. וכל כך הרבה באגים. פעם זוובה הייתה טובה עכשיו זה לא כל כך טוב זה קצת כיף. צריך להיות יותר מפות ומצבי משחק. לא רק להוסיף עוד אנשים ל-Like Squads. צריך MAP 9R GAMEMODE חדש אחרת זה לא טוב. וזה הפך לתשלום כדי לנצח במשחק. ברצינות ברצינות. זו רק סקירה כנה.
משחק טוב. גרפיקה טובה. אבל אנחנו צריכים להשיג אופי ליכולת חדשה, אבל דמות רק בחזה זה כל כך נדיר למצוא אופי בבקשה תקל על זה והם כל כך הרבה רמות גבוהות יותר הם הורגים בקלות כי הגביעים כל כך מפחיתים על ידי שחקנים ברמה גבוהה יותר בבקשה אנא עשה זאת. זו ההצעה שלי.thx כדי לראות את התגובה שלי
למפתחים אכפת רק מדבר אחד "איך נוכל להרוויח יותר כסף לעצמנו" ולא איך נוכל לשפר את חווית המשחק עבור השחקן. אל תצפה לתמיכה טכנית כל מה שיש לך זה בוט שלא נותן לך את האפשרויות שאתה רוצה וכשהם אומרים שחבר צוות תמיכה ייצור איתך קשר זה מה שהם אומרים. באפליקציה רכישות הן לעשירים בלבד והשידוך הוא בדיחה. חוץ מזה זה משחק לא רע. 🤣
Zooba: Zoo Battle Royale Game Aksi hmob
מישחק ממש ממש כיף ממליץ להוריד ויש שם דמויות מאד מגניבות אבל 14 חודשים לא יצא לי מישהו 😢😢 שיביאו לי מישהו כבר😞
משחק טוב אבל די מבאס שאתה כוח 9 ויש אנשים בכוח 13.12 14
משחק אחד הטובים
הלך מהרע לגרוע. היה לי את זה ב-3 כוכבים, עכשיו רק 1. ההאקרים, השידוכים הנוראים, והתשלום כדי לנצח. בשלבים המוקדמים יכולת לטחון את זה ולהיות נהדר עכשיו אין לך סיכוי. בבקשה zooba ספר לי למה אתה מתאים שחקנים על סמך טרופים במקום רמות מחיקת המשחק.
V 2.15.2 MOD APK ... וזה יהיה משחק שלא תוכלו לפספס בגלל המשחק המגוון והגיוון בבחירת הדמויות שלכם שהוא
כיף לשחק
לא יכול לשחק את המשחק כי זה בועט אותך מהמשחק כל 20 שניות, מוציא ולא מקבל שום דבר בתמורה, נאלץ לראות מוסיף, שידוכים זה נורא. אני לא ממליץ לאף אחד לשחק בזבל הזה. פעם היה משחק הגון
התקדמות הדמות היא גרועה יותר ממה שהייתה בעבר. עכשיו אתה צריך להגדיל את ההטבות של כל דמות בנפרד. תאר לעצמך שאתה מנסה להעלות פריט לאירוע בלבד. כן. הם נהגו לתת הרבה זהב בקופסאות עם העדכון החדש. אבל עכשיו הם שינו את זה לתת לך רק פרוטה. הם אומרים כי זה "לא הוגן" ששחקנים מסוימים ברמת Lvl שדרגו את הפריטים שלהם למקסימום ויש להם הרבה זהב. כשזה באמת הם לא רוצים ששחקנים ירוויחו זהב בקלות. הם רוצים להקשות אז אנחנו קונים את זה.
כל פעם אני צריך לשדרג את זה וזה אומר לי לשדרג את זה אבל כשפתחתי את זה אני צריך למחוק משהו ואני לא אוהב את זה אנג'לינה לא רוצה זאב זה משחק טוב ואני אוהב את זה אבל זה אבל זה ממשיך כמו שצריך לעדכן את זה בכל פעם כשאני עושה את זה אומר לי לעשות את זה שוב כשאני עושה את זה אני לא מבין אני רוצה לנשק אותך. אני אומר לי לשדרג אותו רק אחד בחזרה לרגיל כשאני כבר אבל עכשיו זה לא נותן לי
מלא בגים שנא את הבגים תסדרו את זה
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action rze
חציל
Zooba זה אדיר
זה משחק טוב אם אין לך כוכבי קטטה כוכבי קטטה הוא הרבה יותר טוב
משחק ממש כיף והדבר היחיד שאני לא אוהב זה כשיש לך גביע גבוה יותר אתה הולך עם גביע גבוה אחר ואני לא אוהב את זה אני יכול להיות כמו פורטנייט
המשחק הזה תמיד מראה בעיות רשת.
מעולה
אני באמת עצוב שאי אפשר לנהל את התמיכה במשחק הזה. שיחקתי שנים ועכשיו נראה שיש להם שתי בעיות קריטיות חופפות - פריטים בתשלום לא נמסרים ואין להם צוות תמיכה שיתקן את הבעיה דרך הכרטיסים שלהם. בדוק את התלונות בעמוד הפייסבוק.
... משחקים ניידים · משחקים נט גיימס פעולה · משחקים נט גיימס מרוצים · משחקים נט גיימס להורדה · משחקים נט גיימס בנות · משחקים נט · משחקים נחמדים לילדים
קונספט מהנה אבל הרבה באגים ותקלות. גם יצירת התאמה היא הגרועה ביותר שראיתי בכל משחק.